The common Uses of Chocolate may be reduced to three: It is put in Confections; it is used in Chocolate, properly so call'd; and there is an Oil drawn from it, to which they give the Name of Butter. 초콜릿의 일반적인 용도는 3가지로 요약된다. 첫째는 사탕에 넣는 것이고, 둘째는 말 그대로 초콜릿에 사용하는 것, 그리고, 초콜릿으로부터 기름을 추출하는 것인데 이것은 일종의 버터라는 이름으로 불린다. (따옴◄The Natural History of Chocolate/Part III/Uses (1730))
2.
불가산 가산 카카오와 우유를 주원료로 만든 과자. 초콜릿.
Our chocolate chip cookies soon became very popular so we decided to rent a space in our town and started making them full time. 얼마 지나지 않아 저희 초콜릿 칩 쿠키는 큰 인기를 얻게 되었고 마을 한 곳에 가게를 임대하기로 결정하고, 정식으로 쿠키를 만들기 시작했습니다.